De nieuwste snufjes op Batibouw 2010

dinsdag 2 maart 2010 Gepost door Pieter Vandaele
Batibouw 2010 in Brussel is het jaarlijks Internationaal Salon voor de Bouw, Verbouw en Inrichting. Nog tot zondag 7 maart 2010 stellen bijna 1000 exposanten er hun nieuwste snufjes voor. Wij kozen er enkele bijzonder uit.

Hansa stelt een spectaculaire kraan voor dit jaar. Niet alleen het design is origineel, ook de werking van de HansaLaTrava is bijzonder : een preciese diagonale gelaagde straal laat een heus watergordijn naar benden klateren. Volgens de fabrikant kun je met deze kraan tot 40% water besparen ! Een must-see...

Novy stelt een decoratieve afzuigkap voor. De Zen is geboren. Nee, het gaat hier niet om een soort nieuwe trendy verlichting. Of toch niet alleen. De afzuigkap kan boven de eetafel gehangen worden om onaangename geurtjes te verwijderen tijdens bijvoorbeeld een avondje fondueën. De lucht wordt door de Zen gefilterd en dan opnieuw de kamer ingestuurd.

Met de nieuwe douche Rainshower Rainbow, wil Grohe een kleurrijke toets in de badkamer aanbrengen. Groen, oranje,paars,... Voor iedereen is er een kleurtje. De ringvorm van de douchekop is niet alleen een nieuw concept in badkamerstijl, alle sproeigaatjes zijn zo ingesteld dat ze de perfecte regendouche produceren. Bovendien kan je met behulp van de EcoButton 40% water besparen zonder aan comport in te boeten.Is het een kookvuur, kachel of barbeque? Het is het alledrie ! Het Belgische bedrijf Flam stel hun nieuwe 'Cooking' voor. Je kan je er niet alleen aan verwarmen, ook kan je er mee koken en zelfs geurloos barbequeën dankzij de keramische gasplaat. Naast de tradidtionele haard zit er binnenin ook een heteluchtoven.
Labels:
Top Articles
Het grootste graafmachine ter wereld is de Bagger 288 gebouwd door de Duitse Fabrikant Krupp. Het bouwen nam een tijd van maar liefst 5 jaar in beslag en het hele project kostte een slordige 100 miljoen dollar.
> Lees meer